Resor

Hotell att uppleva i Europa

Hotell att uppleva i Europa

Det finns en hel uppsjö av hotell av varierande kvalitet i de olika europeiska länderna. Här presenterar vi några av de hotell som bara måste upplevas om du får möjligheten till det.

Null Stern i Safiental, Schweiz

Null Stern betyder noll stjärnor och är naturligtvis ett ganska udda namn på ett hotell. Men själva hotellet i sig är också väldigt udda. Det som erbjuds är nämliggen en dubbelsäng under bar himmel, på den schweiziska landsbygden. De tre delägarna har en målsättning att öppna fler liknande hotell runt om i landet.

G&V Royal Mile Hotel i Edinburgh, Skottland

G&V Royal Mile Hotel i Edinburgh tillhandahåller hotellrum med en ikonisk design och har dessutom en stilfull cocktailbar samt ett spa. Hotellet, som är ett femstjärnigt sådant, är beläget mitt i hjärtat av Edinburghs historiska delar och erbjuder gratis Wi-Fi och kaffemaskin på rummet. Alla rum har dessutom ett välinrett badrum och en lyxig designerinredning. Detta är någonting utöver det vanliga och är en klar kontrast mot det ovan nämnda hotellet i Schweiz.

Iconic Santorini i Imerovigli i Grekland

Iconic Santorini ger sina gäster en tidlös upplevelse på detta stiliga grotthotell, mitt i en romantisk grekisk by på en ö. Hotellet är beläget på en spektakulär bergssluttning är bokstavligen hugget ur den vulkaniska väggen. Detta är en oas av stillhet och lugn som har blivit utnämnt till Greklands bästa boutiquehotell av World Travel Awards, såväl 2014 som 2015.

Sunborn London Yacht Hotel i London, England

Har du någon gång drömt om att äga en lyxyacht? Nu har du åtminstone möjligheten att bo på en. Detta annorlunda hotell låter dig se en annorlunda del av den spännande staden London, från däcket på detta lyxiga hotell som är beläget på en superyacht. I hjärtat av Londons hamn bor du bra på ett av de lyxiga rummen och får en helt unik upplevelse.